Vegyen részt a LIFE-CLIMCOOP projekt online nyitórendezvényén!

Szeptember 30-án, 10 órától kerül sor a LIFE19 CCA/HU/001320 azonosítószámú LIFE-CLIMCOOP Városok és helyi vállalatok együttműködése a klímaadaptációért c. projekt nyitókonferenciájára – a járványügyi helyzetre való tekintettel – online keretek között.

A LIFE-CLIMCOOP projekt általános célja a köz- és magánszféra közötti partnerség kialakítása, amelynek során a városok és a helyi vállalatok együtt lépnek fel az éghajlati kockázatok csökkentése és a klímaváltozáshoz való alkalmazkodóképesség növelése érdekében, amelynek eredményeként csökkenthet az éghajlatváltozás okozta sérülékenység a régióban és Magyarország hasonló társadalmi–gazdasági adottságú területein. A projektről bővebb informácó elérhető itt, valamint a projekt weboldalán: https://life-climcoop.hu/.

A konferencia keretében szakmai, valamint a projekt céljait, tartalmát, várt hatásai bemutató előadásokra, továbbá a megvalósításában részt vevő partnerek bemutatkozására kerül sor.

A konferencián való részvétel ingyenes minden érdeklődő számára, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció az alábbi linkre kattintva érhető el: 

https://forms.gle/MMGGRMYHRCdfAjxT6

A konferencia programja részletesen megtekinthető alább:

Nyelvek

Kiemelt partnereink

 


 

Bejelentkezés